Andy Warhol – Icoon van de Pop Art

November 16th, 2010 von admin

Andy Warhol – een getalenteerde excentrieke en een icoon van de Pop Art
Tijdens zijn leven genoot grote populariteit Andy Warhol. De grafisch ontwerper en kunstenaar Andy Warhol verenigde kunst en manier van leven in een fascinerende manier. In het visuele geheugen van vele personen zijn veelvouden van de kleurrijke portretten van beroemdheden, bijvoorbeeld, Prints van Marilyn Monroe, aanwezig zijn. Andy Warhol werd geboren op 6 augustus 1928 in Pittsburgh, Pennsylvania. Ondrej en Julia Warhola’s ouders waren afkomstig uit een klein Miková nu Slowaakse stadje in de Karpaten. Er was niet alleen het talent en de creativiteit van de jonge Andy Warhol. Zijn tekentalent werd herkend door enkele van zijn leerkrachten en ontwikkeld. De essentiële factoren van zijn succes waren zijn de industrie, de kunst van het zelf-promotie-en zijn buitengewone zakelijk inzicht. Vandaag is het meest beroemde artistieke Andy Warhol’s grootheid van Pop Art

Zijn leven heeft als doel – om rijk te worden en beroemd
Moeilijke start en snelle opkomst van Andy Warhol. Van Andrew Warhola was de tijd Andy Warhol. In 1936 werd hij gediagnosticeerd met een vorm van artritis en een huidaandoening. In essentie, de verenigde zingeving en de economie van zijn vader en de Musische zijn moeder. Met zijn succes, hij is een personificatie van de “American Dream” komen dar. Van een bescheiden achtergrond, leerde hij in 1937 in de vrije kunst lessen aan de Carnegie Museum voor het eerst over het leven van de rijken. Naast de film, Andy Warhol ook geïnteresseerd in moderne dans en ballet als voor nieuwe media. In 1947 verhuisde hij naar New York en was er met zijn artistieke talent en excentrieke wijze snel de ster van de scène. Van 1945 tot 1949, studeerde commerciële kunst aan de Carnegie Andy Warhol Institute of Technology. In 1952 kreeg hij de onderscheiding van de reclame-industrie, de Art Directors Club Medal “voor zijn succes als een commercieel kunstenaar.

Alledaagse voorwerpen bewegen in de kunst
De commerciële kunstenaar Andy Warhol was echter profiteren van een grotere prestige van een kunstenaar. Zijn eigenzinnige externaliteit verandert het homoseksuele als een trendsetter kunsthaar en zonnebrillen. Zijn doorbraak als kunstenaar bracht Andy Warhol, een tentoonstelling van de 32 Campbell’s Soup Cans. Hij alledaagse voorwerpen gestileerd in kunstwerken (hint van een galeriehouder). Zijn Schaffensort werd de Factory in New York. Op een fabrieksvloer kleurrijke en rare mensen ontmoet in de underground scene. Andy Warhol de suggesties van deze groep gebruikt voor haar werk. Andy Warhol overleed op 22 Februari 1987 in New York.

Zijn werk – indrukwekkende creativiteit en aanwezigheid
De Pop Art – De vroege werken van Andy Warhol (1960) is een van een reeks van groot-formaat zwart-wit beelden. centrale thema van Andy Warhol foto’s hier reclame, publiciteit en hun omgeving. In het midden van de jaren 1950 creëerde de pop art Dit is eigenlijk een kunst die zich bezighoudt met de vertegenwoordiging van alledaagse voorwerpen en consumptie. Pop art is een revolutionaire tegengewicht voor de gevestigde kunst richting. Als een pionier van dit concept is Marcel Duchamp. In tegenstelling tot de emotionele kunst is Pop Art Cool, direct, mechanisch en worden uitgedrukt in felle kleuren.

Warhol’s tekeningen en prenten polariseren
In 1963, een zeefdruk werken van de “Elektrische stoel ‘. Het effect van deze beelden blijven treurig, ondanks de felle kleuren. Of de voorstelling is louter beschrijvend of is al kritiek op de samenleving zal worden besproken in de kunstwereld nog steeds. De uitgebreide werkzaamheden is niet het enige resultaat van de Meester, gedelegeerd hij te veel werk aan de erkende assistenten.

De Geblotte-line proces
Een ander kenmerk retoriek van de Warhol-foto’s is de “uitgewist-line techniek. Onder “Geblotte Line” verwijst naar een bepaalde techniek. De lijn tekeningen worden gecombineerd met een eenvoudige druktechniek (offset). Het resultaat is de typische Warhol-gestippeld, stippellijnen. Dit geeft de Andy Warhol print een bepaalde lekkernij. In sommige werken, worden de lijntekeningen voorzien van water kleuren. Sommige tekeningen zijn gemaakt op goud papier. Een bekend voorbeeld is de “Gouden Boek”, de Marilyn Monroe op gouden achtergrond toont. Dit werk werd verkocht aan het Museum of Modern Art in New York.

Vermenigvuldiging – maar niet de gelijkheid
Andere beroemde Warhol-thema is dat Coca Cola flessen en soepblikken van Campbell. De items van de massaconsumptie dan Warhol in de kunst. Memorabele zijn de beelden van Andy Warhol met de vele dollars. De werken van Andy Warhol vaak te maken met Amerikaanse consumentisme en kapitalisme. Hij is zich bewust van een uitstekende commerciële kunstenaar van de visuele en psychologische effect van zijn “neutrale” beelden. De Mona Lisa is te vinden in de werken van Andy Warhol terug in dertig exemplaren en verschillende kleurvariaties. Met zijn meest gevierde werken naast Andy Warhol bloemen is waarschijnlijk een van de Warhol afdruk van Mao.

Andy Warhol – ook vandaag nog relevant is
In 1962 ging naar het geobsedeerd excentriekelingen uit talrijke beroemdheden en zelfportretten van ideeën. Andy Warhol wilde alleen filmmaker en schrijver te worden. Maar in dit genre, bereikte hij niet dezelfde beroemdheid. Hij was bevriend met bekende en beroemde persoonlijkheden zoals de schrijver Truman Capote en de rockster Mick Jagger. Het idee voor de rode mond met zijn tong uit te steken op de plaat cover van de Rolling Stones is van Andy Warhol. Focal points van zijn omvangrijke werkzaamheden, waaronder schilderijen en prenten. Andy Warhol is de toonaangevende kunstenaars van de Pop Art, heeft hij het moderne begrip van de kunst gevormd in de westerse wereld, van vitaal belang. Zijn perfecte zelfpromotie maakt hem tot een rolmodel voor de media sterren van vandaag. Andy Warhol gebruikte de nieuwste technologie om zijn ideeën te uiten. Hij breekt in zijn kunst met conventies en regels.

Andy Warhol affiches, prenten en tapijten
In de geest van het idee van Andy Warhol van de reproduceerbaarheid van de Kunsten, de wereld van vandaag zijn veel van zijn ontwerpen als affiches, prenten en zelfs gereproduceerd als tapijten.

Geschrieben in Kunstenaars | Reacties uitgeschakeld

Kommentare sind geschlossen.